Home Vijesti Međunarodni znanstveni skup – Budva, rujan, 2021.,

Međunarodni znanstveni skup – Budva, rujan, 2021.,

by UNJSVU

LSP Conference, Montenegro

U okviru CBHE projekta ReFLAME kojim koordinira Filološki fakultet u Budvi (Crna Gora) održat će se međunarodni znanstveni skup s temom: “Language for specific purposes: trends and perspectives”. Skup će se održati 17. i 18.9.2021. u Budvi, a organizira se kroz suradnju s Univerzitetom Donja Gorica i Univerzitetom Mediteran i partnerskim institucijama iz EU: Sveučilištem za strance u Peruggi (Italija), Sveučilištem u Varšavi (Poljska) i Sveučilištem u Zagrebu (Hrvatska).
Cilj skupa je predstavljanje najnovijih znantsvenih rezultata iz istraživanja na polju stranih jezika struke s posebnim naglaskom na potrebu usklađivanja kurikuluma i nastavnih praksi u cilju povećavanja studentskih mobilnosti i internacionalizacije akademskog iskustva, te postizanja veće konkurentnosti na lokalnom i međunarodnom tržištu rada koje sve više kao jednu od bazičnih poslovnih kompetencija prepoznaje vladanje stranim jezikom specifične struke na naprednom nivou.

You may also like

Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažeš se s upotrebom kolačića. Slažem se