Home Vijesti 5. konferencija engleskog jezika u zdravstvu – English for Healthcare

5. konferencija engleskog jezika u zdravstvu – English for Healthcare

by UNJSVU

U rujnu 2021., 17. i 18., na Medicinskom fakultetu u Beogradu (Republika Srbija) održat će se 5. međunarodna konferencija engleskog jezika zdravstvene struke – 5th English for Healthcare Conference. Organizator konferencije je Međunarodna udruga nastavnika engleskog jezika u zdravstvu – EALTHY.

Ova jedinstvena konferencija posvećena je podučavanju i učenju engleskog jezika u zdravstvu. Cilj konferencije je biti platforma za predstavljanje novih ideja, pristupa i materijala za razumijevanje i podučavanje jezika i komunikacije u zdravstvu.

Konferencija je namijenjena nastavnicima jezika i trenerima komunikacijskih vještina koji rade sa zdravstvenim radnicima (npr. medicinskim sestrama i tehničarima, liječnicima, stomatolozima, radiografima, fizioterapeutima) kako na obuci tako i na radnom mjestu, te stručnjacima iz područja medicinskog prevođenja i tumačenja.

Poziv

 

 

You may also like

Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažeš se s upotrebom kolačića. Slažem se