Home Vijesti Engleski jezik struke – besplatne radionice za studente tehničkih učilišta

Engleski jezik struke – besplatne radionice za studente tehničkih učilišta

by UNJSVU

Fakultet tehničkih znanosti Sveučilišta u Novom Sadu i Veleposlanstvo SAD-a u Beogradu organiziraju besplatne online radionice za studente tehničkih učilišta:  Engleski jezik struke – most između učionice i radnog mjesta.

Na deset online radionica o jezičnim vještinama potrebnim za zapošljavanje pozvani su i studenti hrvatskih učilišta. Radionice će se održati dva puta tjedno od 26. listopada 2020. do 26. travnja 2021. putem Zoom aplikacije, a službeni jezik je engleski jezik.

Svaka radionica usredotočit će se na jednu od sljedećih tema: engleski jezik struke, učenje novog rječnika, pisanje na jeziku struke, samopouzdanje, poboljšanje vještina čitanja, poslovna kultura, kako izbjeći gramatičke pogreške. Održat će se dvije radionice posvećene u potpunosti praktičnim zadacima.

Svi studenti su dobrodošli, iako će prioritet imati studenti završnih godina tehničkih studija, sa solidnim znanjem engleskog jezika (razina B1 i više). Broj sudionika je ograničen, stoga potaknite studente na što raniju prijavu.

Program će voditi prof. dr. Vesna Bogdanović, izvanredna profesorica engleskog jezika struke i dr. Dragana Gak, viša predavačica engleskog jezika struke, s Fakulteta tehničkih znanosti. Radionice će posjetiti gosti predavači s američkih sveučilišta, dok će ulogu promatrača imati i nastavnici s drugih sveučilišta pa tako i dr. sc. Višnja Kabalin Borenić s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 

Prijave se zaprimaju do 10. listopada 2020.  putem sljedećeg Google obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/13jc_6RDzzhjgBctSJ-6WU9kxmjT6gGl5NvOFpqfZ_Vk/edit

 

 

You may also like

Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažeš se s upotrebom kolačića. Slažem se