Home Vijesti Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

by UNJSVU

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH- Eisenstadt iz Austrije, i ove godine od  17.–30.7.2022.organizira Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika.

Ljetna škola traje 2 tjedna uz raznolik program nastave jezika, kulture, predavanja o hrvatskom i austrijskom gospodarstvu, kulturi i književnosti, interkulturalnim razlikama, učenje u tandemu, terensku nastavu, radionice te izlete i filmske večeri.
Nastava jezika izvodi se na različitim razinama te se polaznici raspoređuju na temelju njihova prethodna poznavanja jezika. Redovito pohađanje i aktivno sudjelovanje u nastavi  te uspješan završetak programa uz polaganje završnog ispita, polaznicima omogućava stjecanje 4 ECTS-a. Prednost ljetne škole je mogućnost komunikacije s izvornim govornicima i usavršavanja jezika u kraćem vremenu. Broj polaznika je ograničen. U programu sudjeluje 24 studenta iz Austrije  te je isto toliko mjesta namijenjeno studentima iz Hrvatske koji uče njemački jezik.

Prijaviti se mogu  studenti svih sveučilišta i visokih škola, neovisno o predznanju njemačkog jezika. Prijave se zaprimaju do 1.06

https://fet.unipu.hr/fet/studijski_programi/cjelozivotni/ljetna_skola_hrvatskog_i_njemackog_jezika

https://fet.unipu.hr/fet/studijski_programi/cjelozivotni/obavijesti?@=2faaz#news_99825

Letak 14. Ljetna škola jezika FET 2022

You may also like

Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažeš se s upotrebom kolačića. Slažem se