Home Vijesti NAJAVA – 3. međunarodna konferencija SDUTSJ-a

NAJAVA – 3. međunarodna konferencija SDUTSJ-a

by UNJSVU

Slovensko udruženje nastavnika jezika struke – SDUTSJ – sa zadovoljstvom najavljuje svoju treću međunarodnu konferenciju koja će se održati u Rimskim Toplicama, Slovenija, od 18. do 20. svibnja 2023.

Posvećen profesionalnom razvoju i istraživanju jezika struke, SDUTSJ je uspio okupiti nastavnike i istraživače jezika struke (engl. LSP) iz cijelog svijeta na svojim prethodnim konferencijama 2017. i 2020. godine. U istom duhu kao i dvije prethodne vrlo hvaljene konferencije, konferencija 2023. pružit će jedinstven forum za LSP stručnjake i istraživače koji su spremni podijeliti svoja najnovija izvorna istraživanja, svoja znanja i iskustva, kao i stavove i prakse primjenjive na kontekste nastave LSP-a.
S ciljem poticanja stručnjaka LSP-a na susret i razmjenu ideja i mišljenja na međunarodnom forumu, konferencija također ima za cilj učvrstiti suradnju s postojećim partnerima i uspostaviti nove veze unutar šire međunarodne istraživačke i nastavne zajednice. Ovaj događaj pružit će iznimnu priliku za obnavljanje starih poznanstava, stvaranje novih kontakata, umrežavanje i olakšavanje partnerstava izvan nacionalnih i disciplinskih granica.

VIše o samoj konferenciji pročitajte u pozivu  –  SDUTSJ_First_conference_call_18-20_May_2023_Slovenia

You may also like

Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažeš se s upotrebom kolačića. Slažem se