Home Vijesti Tehnika i informatika u obrazovanju – TIE2022

Tehnika i informatika u obrazovanju – TIE2022

by UNJSVU

Fakultet tehničkih znanosti u Čačku ima čast pozvati Vas na sudjelovanje u radu 9. međunarodnog znanstvenog skupa “Tehnika i informatika u obrazovanju – TIE2022” i simpozij u sklopu skupa “Tehnologija i informatika u obrazovanju: učitelji za nastavnike”.

Ovim skupom nastavlja se tradicija okupljanja nastavnika, istraživača i praktičara iz oblasti tehničkog, tehnološkog i informatičkog obrazovanja, koja se u Srbiji organizira u raznim oblicima u posljednjih 50 godina (konferencije, konferencije iz tehničkog, inženjerskog, informatičkog, informacijska tehnologija, tehnički seminari itd.). Dosadašnji znanstveno-stručni skupovi svojim su djelovanjem utjecali na razvoj obrazovanja u tehnici i informatici, prvenstveno u osnovnom i srednjem obrazovanju. Utjecaj ovih skupova prepoznatljiv je u visokom obrazovanju u području tehničkih znanosti i povezivanju tehničkih znanosti s drugim područjima.

U sklopu skupa održat će se simpozij o engleskom jeziku tehničke struke ESP and TIE: challenges and perspectives, a više o samom skupu i prijavi provjerite na stranicama fakulteta.

TIE 2022_Call for Papers

You may also like

Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažeš se s upotrebom kolačića. Slažem se