Home Vijesti 5. međunarodna konferencija UNJSVU-a u online formatu

5. međunarodna konferencija UNJSVU-a u online formatu

by UNJSVU

Drage članice i članovi, kolegice i kolege,

ovim putem vas želimo obavijestiti da će se 5. međunarodna konferencija Suvremeni izazovi u poučavanju jezika struke održati online 1. i 2. srpnja 2021. godine. Iskreno smo se nadali da ćemo skup održati uživo, ali zbog epidemiološke situacije u cijeloj Europi morali smo se ipak odlučiti za online varijantu. Nadamo se da ćete bez obzira na okolnosti ipak sudjelovati na konferenciji u virtualnom okruženju.

Budući da će se konferencija odvijati online, svim kolegicama i kolegama koji su uplatili punu kotizaciju vratit ćemo 50% iznosa kotizacije koju su već platili. Novi iznos kotizacije za online konferenciju:

Članovi UNJSVU: HRK 175,00 KN (kao autori i kao slušači)

Ostali: HRK 350 (EUR 50) (kao autori i kao slušači)

 

Podsjećamo vas da je datum za uplatu kotizacije od 1. svibnja do 15. lipnja 2021. 

Molimo sve koji su već uplatiti kotizaciju da najkasnije do 15. svibnja pošalju sljedeće podatke:

  • svoje ime i adresu;
  • broj bankovnog računa na koji želite da vratimo iznos.

Molim vas da sve podatke pošaljete na e-mail adresu: lsp.teachers.conference@gmail.com. Zahtjevi za povratom predani nakon ovog datuma neće se ispuniti. 

Također vas želimo obavijestiti da ćemo poslati poseban mail svim izlagačima kako bi potvrdili  sudjelovanje na online konferenciji.

Svim sudionicima konferencije poslat ćemo poveznicu za sudjelovanje tjedan dana prije konferencije. Program konferencije će biti dostupan na našim web stranicama 21. lipnja 2021. godine.

Za sve informacije slobodno nas možete kontaktirati na našu e-mail adresu.

Organizacijski odbor Udruge

You may also like

Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažeš se s upotrebom kolačića. Slažem se