Home Vijesti Organize Your Talk 2020 – online edition

Organize Your Talk 2020 – online edition

by pr0f@

Katedra za poslovne strane jezike Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u partnerstvu s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i Europskim dokumentacijskim centrom Knjižnično-dokumentacijskog centra EFZG-a od 15. do 22. lipnja 2020. organizirala je 8. natjecanje u studentskim prezentacijama na engleskom jeziku Organize Your Talk 2020 – online edition. Osmo izdanje natjecanja te ujedno i prvo koje se održava online jedno je od događanja u sklopu obilježavanja 100. obljetnice Ekonomskog fakulteta  ̶ Zagreb.

Natjecanje u prezentiranju namijenjeno je studentima 1. godine Ekonomskog fakulteta, a cilj natjecanja je vježbanje komunikacijskih vještina prezentiranja na engleskom ili drugom stranom jeziku, ključnih u današnjem poslovnom svijetu. Prezentacije obrađuju teme iz gospodarskog i društvenog života, pri čemu ciljevi, postignuća i politike EU imaju istaknuto mjesto.

O pobjednicima je odlučivao stručni žiri, sastavljen od predstavnika Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, tvrtki partnera (EY, Hrvatski Telekom, PwC i Good Game), profesora, predstavnika studenata i bivših studenata Ekonomskog fakulteta. U radu žirija sudjelovala je i kolegica s Glasgow Caledonian University i predstavnice Udruge nastavnika jezika struke na visokoškolskim ustanovama. Publika je također glasala za svoje favorite na mrežnoj stranici natjecanja.

Više o samom natjecanju i ovogodišnjim pobjednicima na  https://oyt.net.efzg.hr/naslovna

You may also like

Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažeš se s upotrebom kolačića. Slažem se