Home Vijesti Dan otvorenih vrata Francuskog instituta i njegovih partnera

Dan otvorenih vrata Francuskog instituta i njegovih partnera

by pr0f@

Savjeti frankofilima i frankofonima koji su željni aktivnosti vezanih uz francusku i frankofonsku kulturu : dođite otkriti program Francuskog instituta i njegovih partnera u subotu 12. rujna 2020., od 10h do 14h, u našim prostorima (Preradovićeva 5).

Ako želite vježbati francuski ili se upoznati s umjetničkim disciplinama, Francuski institut je vaša adresa u subotu 12. rujna kako biste otkrili sve ponude dostupne u Zagrebu.

Francuski institut, Francuska alijansa u Zagrebu, studentska kazališna grupa Sveučilišta u Zagreb i udruga Jedan drugi svijet zajedno će vam predstaviti svoje animacije… I još bolje : moći ćete isprobati određene aktivnosti kako biste izabrali one kojima ćete se baviti tijekom godine!

Čeka vas raznolik program u dobrom raspoloženju : animacije vezane uz francuski jezik, čitanje priče, kazališne i filmske radionice, prikazivanje crtanih kratkometražnih filmova, likovna radionica u rimi…, bit će ponešto za sve ukuse! Moći ćete upoznati umjetnike i voditelje radionica Francuskog instituta uz kavu koju nam poklanja naš partner Quahwa.

Pojedinosti o programu potražite na stranicama Instituta.

You may also like

Na ovim internetskim stranicama upotrebljavamo kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja stranica slažeš se s upotrebom kolačića. Slažem se